Vakantiehuis in Italie

Gaat het om de aanschaf van een vakantiehuis in Italië, dan bent u bij Tweede Huis Italië aan het juiste adres hiervoor. Door Tweede Huis Italië worden er namelijk een aantal vakantiehuizen gerealiseerd in het prachtige plaatsje Umbrië.

Bij het realiseren van het project is er veel aandacht besteedt aan het kiezen van de bouwlocatie. Elke plek waar er een vakantiehuisje wordt neergezet is namelijk omgeven door fraaie olijfbomen. Naast de fraaie olijfbomen kunt u er ook voor kiezen om het geheel te laten voorzien van een zwembad.

Aan privacy en comfort wordt er grote waarde gehecht wat betreft het vakantiehuis in Italië. Tweede huis in Italië heeft er daarom voor gekozen om zodanig vorm te geven aan de bouw dat privacy volledig gewaarborgd is.

Bij het creëren van voldoende privacy en comfort in verband met een vakantiehuis in Italië zijn er bij de bouw met een aantal extra factoren rekening gehouden. Zo wordt ervoor gezorgd bij de bouw dat er extra voorzieningen worden neergezet. In dit geval kunt u dan denken aan een restaurant en een wellnesscentrum. Het voordeel hiervan is, dat u dus niet lang onderweg hoeft te zijn indien u gebruik wilt maken van deze voorzieningen.

Bij de bouw van een vakantiehuis in Italië heeft Tweede Huis ervoor gekozen dat zo’n vakantiehuis ook geschikt dient te zijn voor langer gebruik. Een andere optie is, dat u er ook voor kunt kiezen om het vakantiehuis te laten verhuren. Wanneer er voor deze optie wordt gekozen, dan neemt Tweede Huis Italië u al het zorg uit handen.

Kiest u voor verhuur van het vakantiehuis in Italië dan wordt het beheer ervan overgenomen door de Fattoria van Tweede Huis Italië. In dit geval hoeft u zich niet druk te maken omtrent zaken zoals inchecken, ontvangst, vervoer naar het vliegveld, tussentijdse schoonmaak, boodschappenservice bij aankomst en vervanging van beddengoed inclusief handdoeken.

<h6>Opzoek naar een vakantiehuis in Italië? Neem daarvoor vandaag nog contact op met Tweede Huis Italië.</h6>