Goed advies

Lieve lezers, op 17 augustus ga ik weer op vakantie. Deze keer ga ik naar het zonnige Ibiza. Vrienden vertelden mij dat je minstens één keer in je leven op het partyeiland moet zijn geweest. Hoewel ik zelf vooral voor de zon, zee en strand ervaring kies, ben ik toch erg benieuwd waarin Ibiza zo wordt geassocieerd met feesten.


Hoe dan ook, ik heb het advies van mijn vrienden opgepakt en ben dus van plan om naar Spanje te gaan. In augustus zet ik de laatste puntjes op de i en zal geheel in mijn uppie het vliegtuig pakken naar Ibiza. Er komt echter veel kijken bij het plannen van zo’n reis. Niet alleen zal je een planning moeten maken wat je op het eiland gaat doen, ook moet je je bedenken wat je achterlaat thuis. Wie gaat mijn hond nu uitlaten, wie let er op de post en wie zet de vuilnisbak buiten zijn slechts enkele vragen.
Wat voor mij ook nog een belangrijke vraag was, was wat ga ik met mijn elektrische fiets doen. Een dergelijke fiets neemt namelijk een aardig prijskaartje met zich mee. Ik kon het mij dan ook niet veroorloven om deze e-bike kwijt te raken. Zonder schuur kon ik deze fiets ook nergens veilig kwijt en dit weerhield mij om op vakantie te gaan. Gelukkig hadden mijn vrienden wederom een goede tip voor mij. Op e-bike-vezekering.nl kon ik mijn elektrische fiets gemakkelijk verzekeren. Zo kan ik met een gerust hart op vakantie. Met behulp van vrienden kreeg ik een tip om een goedkope lastminute naar Ibiza te boeken.